Fem gode vaner, som gør dig fri for gæld (og ja, investering er en af dem)


Kan man leve et liv uden gæld som et helt almindeligt menneske, som ikke er født med en guldske i munden? Bliver man så nødt til at leve på en sten og undgå alle de ting, som er sjove i livet? Kan man leve et almindeligt liv uden at gå glip af de sjove ting og stadig undgå gæld?
Mit svar er ja. At leve uden gæld har gjort den store forskel for mig, fordi jeg har kunne træffe nogle modige valg i livet: Jeg har kunne få to børn helt alene (ved hjælp af fertilitetsbehandling og donor), og jeg har kunne gå selvstændig selvom jeg havde små børn.
Hvordan lykkedes det? Den store forskel er attitude. De fleste anser gæld for at være et nødvendigt onde. Men jeg havde fra begyndelsen af besluttet mig for et liv uden gæld, så jeg styrede uden om. Her er nogle af de vaner, som gældfri mennesker har, og som holder gæld væk og penge hjemme. Måske kan nogle af dem hjælpe dig?
Du er IKKE logget ind. Log ind for at læse denne artikel. 
For at se dette indlæg skal du købe et medlemskab.