Lær at handle med aktier

Er du ny på aktiemarkedet? Meld dig ind i Female Invest og lær at investere allerede i dag. Vi giver dig al den basale viden du skal bruge om investering i aktier, obligationer, investeringsforeninger, index, ETF’er, og meget andet. Vi er med dig hele vejen, fra du køber din første aktie til du sælger igen.

Medlemsfordele

Et medlemskab kan blive din bedste investering nogensinde.

Det siger vores medlemmer

Female Invest inspirerede mig til at investere. Efter at have deltaget i mit første webinar besluttede jeg mig for at begynde at følge de finansielle markeder og sammensætte en lille portefølje med fokus på virksomheder med en bæredygtig profil. Ved at investere kan jeg være med til at sætte klima og grøn energi på dagsorden, hvilket er helt fantastisk.

Lisbeth / Selvstændig

Et medlemskab hos Female Invest er den bedste gave, jeg længe har givet mig selv. Efter at have deltaget i deres webinarer, har jeg endelig fået modet til at kaste mig ud i at investere. Jeg havde aldrig troet at investering var noget for mig, men nu føles det pludselig nemt og sjovt! Jeg har lært SÅ meget, og jeg glæder mig til at lære endnu mere!

Trine / Studerende

Jeg har længe gerne ville i gang med at investere, men det er aldrig rigtig blevet til noget. Så da jeg arvede nogle aktier, valgte jeg, at melde mig ind i Female Invest, som har givet mig både viden og motivation til at begynde at tage en mere aktiv tilgang til mine investeringer. Jeg har nu forstået det kæmpe potentiale, der er i at vækste mine penge i stedet for at bruge dem. 

Cecilia / Sygeplejerske

Tips og inspiration

Vi hjælper dig med at få en flyvende start.

Aktier for begyndere

Investering i aktier behøver ikke være svært. Du skal hverken være ekspert eller have mange penge. Vi hjælper dig med at lære at investere.

Læs artikel: Aktier for begyndere

Investeringsforeninger

Investeringsforeninger er et godt alternativ til dig, som er ny på aktiemarkedet. Vi gennemgår alt du skal vide inden du starter.

Læs artikel: Investeringsforeninger

Aktiesparekontoen

Aktiesparekontoen er en investeringsform, der sikrer lav skat af dit afkast. Det er en god mulighed for dig, der er ny i investering.

Læs artikel: Aktiesparekontoen 

42732

Kvinder i vores community

25000+

Deltagere til events & webinarer

200+

Afholdte events & webinarer