Investering for begyndere

Vil du gerne lære at handle med aktier? Vi gør det nemmere end nogensinde, at lære at investere. Vores mål er at gøre aktiehandel sjovt, let og overskueligt. Vi tager dig i hånden netop der, hvor du er, og er med dig på hele din investerings-rejse fra start til slut. Vi lærer dig i alt det, du skal vide om aktier inden du stater. Fx hvad du skal være opmærksom inden du går i gang, hvordan du forholder dig til dine investeringer på undervejs, samt hvordan du køber og sælger en aktie. Vi mener, at alle kan lære at investere, hvis man blot starter med at investere sin tid.

Lær at investere

Vi hjælper dig med at komme godt i gang.

Hvad er en aktie?

Er du i tvivl om hvad en aktie egentlig er? Og hvordan man tjener penge på aktier? Bare rolig. Vi forklarer dig alt det du skal vide, før du investerer. 

Læs artikel: Hvad er en aktie?

Aktier for begyndere

Investering i aktier behøver ikke være svært. Du behøver hverken være ekspert eller have mange penge. Vi hjælper dig med at lære at investere.

Læs artikel: Aktier for begyndere

Hvad er udbytte?

Når du køber en aktie, bliver du aktionær, og du får dermed ret til udbytte. Det betyder, at du kan få del i virksomhedens overskud. Læs mere her.

Læs artikel: Hvad er udbytte?

Bliv medlem af Female Invest

Meld dig ind i dag og start med at investere allerede i morgen.

42372

Kvinder i vores community

25000+

Deltagere til events & webinarer

200+

Afholdte events & webinarer

Det siger vores medlemmer

Et medlemskab kan blive din bedste investering nogensinde.

Female Invest inspirerede mig til at investere. Efter at have deltaget i mit første webinar besluttede jeg mig for at begynde at følge de finansielle markeder og sammensætte en lille portefølje med fokus på virksomheder med en bæredygtig profil. Ved at investere kan jeg være med til at sætte klima og grøn energi på dagsorden, hvilket er helt fantastisk.

Lisbeth / Selvstændig

Et medlemskab hos Female Invest er den bedste gave, jeg længe har givet mig selv. Efter at have deltaget i deres webinarer, har jeg endelig fået modet til at kaste mig ud i at investere. Jeg havde aldrig troet at investering var noget for mig, men nu føles det pludselig nemt og sjovt! Jeg har lært SÅ meget, og jeg glæder mig til at lære endnu mere!

Trine / Studerende

Jeg har længe gerne ville i gang med at investere, men det er aldrig rigtig blevet til noget. Så da jeg arvede nogle aktier, valgte jeg, at melde mig ind i Female Invest, som har givet mig både viden og motivation til at begynde at tage en mere aktiv tilgang til mine investeringer. Jeg har nu forstået det kæmpe potentiale, der er i at vækste mine penge i stedet for at bruge dem.

Cecilia / Sygeplejerske