Kom i gang med at investere

Vil du gerne lære at handle med aktier? Vi gør det nemmere end nogensinde, at lære at investere, uanset om det er investering i aktier, obligationer, investeringsforeninger, ETF’er, osv. Vores mål er at gøre aktiehandel sjovt, let og overskueligt. Vi tager dig i hånden netop der, hvor du er, og er med dig på hele din investeringsrejse. Vi lærer dig i alt det du skal vide om aktier inden du stater, hvad du skal være opmærksom på undervejs, samt hvordan du køber og sælger en aktie. Vi mener, at alle kan lære at investere, hvis man blot starter med at investere sin tid

Tips og inspiration

Lær mere om hvordan du investerer i aktier.

Hvad er aktieindeks?

Er du i tvivl om hvad et aktieindeks er? Så frygt ej. Hop ind i vores vidensbank og få styr på alle de vigtige begreber, der omhandler investering. 

Læs artikel: Hvad er aktieindeks?

Forstå renters rente

Når du investere dine penge, er det vigtigt, at du forstår effekten af renters renter, som vil have en stor indflydelse på dit afkast. Læs mere om hvordan. 

Læs artikel: Renters rente

Cykliske aktier

Aktier opfører sig forskelligt alt efter, hvordan verdensøkonomien ser ud. De inddeles ofte i to kategorier: cykliske og defensive. Få styr på begreberne inden du investerer.

Læs artikel: Cykliske og defensive

Dine medlemsfordele

Vi hjælper dig med at få en flyvende start.

42732

Kvinder i vores community

25000+

Deltagere til events & webinarer

200+

Afholdte events & webinarer

Det siger vores medlemmer

Et medlemskab kan blive din bedste investering nogensinde!

Female Invest inspirerede mig til at investere. Efter at have deltaget i mit første webinar besluttede jeg mig for at begynde at følge de finansielle markeder og sammensætte en lille portefølje med fokus på virksomheder med en bæredygtig profil. Ved at investere kan jeg være med til at sætte klima og grøn energi på dagsorden, hvilket er helt fantastisk.

Lisbeth / Selvstændig

Et medlemskab hos Female Invest er den bedste gave, jeg længe har givet mig selv. Efter at have deltaget i deres webinarer, har jeg endelig fået modet til at kaste mig ud i at investere. Jeg havde aldrig troet at investering var noget for mig, men nu føles det pludselig nemt og sjovt! Jeg har lært SÅ meget, og jeg glæder mig til at lære endnu mere!

Trine / Studerende

Jeg har længe gerne ville i gang med at investere, men det er aldrig rigtig blevet til noget. Så da jeg arvede nogle aktier, valgte jeg, at melde mig ind i Female Invest, som har givet mig både viden og motivation til at begynde at tage en mere aktiv tilgang til mine investeringer. Jeg har nu forstået det kæmpe potentiale, der er i at vækste mine penge i stedet for at bruge dem.

Cecilia / Sygeplejerske