Investér i aktier og obligationer

Vil du gerne lære at handle med aktier og obligationer? Vi gør det nemmere end nogensinde at lære at investere. Vores mål er at gøre investering sjovt, let og overskueligt. Vi tager dig i hånden netop der, hvor du er. Vi giver dig en basal forståelse for køb og salg af aktier, obligationer og investeringsforeninger, og giver dig et kærligt skub til at komme i gang.

Tips og inspiration

Sådan investerer du i aktier og obligationer.

Hvad er obligationer?

Hvad er en obligation, og hvordan fungerer de? Læs her og bliv klogere på obligationer, og hvorfor de er et godt supplement til aktier.

Læs artikel: Hvad er obligationer?

Hvad er aktier?

Hvad er en aktie? Og hvordan investerer man i aktier? Læs mere om dette i denne artikel, hvor vi gennemgår, alt du bør vide.

Læs artikel: Hvad er aktier?

Hvad er udbytte?

Hvad er udbytte? Og hvornår bliver det udbetalt? Læs mere om udbytte i denne artikel, og om hvorfor det både kan være en god og en dårlig ting.

Læs artikel: Hvad er udbytte?

Dine medlemsfordele

Kom godt i gang med investering i aktier og obligationer.

42732

Kvinder i vores community

25000+

Deltagere til events & webinarer

200+

Afholdte events & webinarer

Det siger vores medlemmer

Et medlemskab kan blive din bedste investering nogensinde!

Female Invest inspirerede mig til at investere. Efter at have deltaget i mit første webinar besluttede jeg mig for at begynde at følge de finansielle markeder og sammensætte en lille portefølje med fokus på virksomheder med en bæredygtig profil. Ved at investere kan jeg være med til at sætte klima og grøn energi på dagsorden, hvilket er helt fantastisk.

Lisbeth / Selvstændig

Et medlemskab hos Female Invest er den bedste gave, jeg længe har givet mig selv. Efter at have deltaget i deres webinarer, har jeg endelig fået modet til at kaste mig ud i at investere. Jeg havde aldrig troet at investering var noget for mig, men nu føles det pludselig nemt og sjovt! Jeg har lært SÅ meget, og jeg glæder mig til at lære endnu mere!

Trine / Studerende

Jeg har længe gerne ville i gang med at investere, men det er aldrig rigtig blevet til noget. Så da jeg arvede nogle aktier, valgte jeg, at melde mig ind i Female Invest, som har givet mig både viden og motivation til at begynde at tage en mere aktiv tilgang til mine investeringer. Jeg har nu forstået det kæmpe potentiale, der er i at vækste mine penge i stedet for at bruge dem.

Cecilia / Sygeplejerske