25.000+

Kvinder har deltaget i vores events og webinarer.

42.700+

Kvinder følger aktivt med hver eneste dag.

500.000+

Ser indhold fra Female Invest hver eneste uge.

INVESTÉR DINE PENGE

Derfor er det vigtigt at investere

Økonomisk frihed er en forudsætning for uafhængighed i alle livets aspekter. Vi kan hjælpe dig på vej til en sundere økonomi, uanset hvor meget eller lidt erfaring du har.

Vi har hjulpet mere end 25.000 kvinder på tværs af aldre og baggrunde med at få mest muligt ud af deres penge og komme i gang med at investere – og vi ville elske også at hjælpe dig!

Hvis du har ledt efter et univers, hvor du får al den viden, sparring og motivation du skal bruge, så er du kommet til det rette sted. Vælg ‘Bliv medlem’ for at blive en del af vores fællesskab, og kom i gang allerede i dag.

Grafen nedenfor viser, hvordan din formue kan se ud om 40 år, hvis du investerer 1000 kr. om måneden og får et gennemsnitligt afkast på 7% om året.

Kom i gang nemt og hurtigt

Tilmeld

Opret et medlemskab i dag. Betal månedligt eller årligt. Ingen binding.

Få adgang

Find viden og inspiration i vores online univers skræddersyet til dig.

Kom i gang

Bliv klædt på til at træffe dine egne beslutninger om investering.

SPØRGSMÅL

Overvejer du at blive medlem?

Hvorfor skal jeg melde mig ind i Female Invest?

Uanset hvor meget du tjener, skylder eller sparrer op, er det vigtigt at have styr på økonomien og kende dine muligheder for at optimere den. Som medlem af Female Invest lærer du at få mere ud af dine penge og komme i gang med investering. Det er vigtigt, fordi de økonomiske beslutninger du tager i dag former dine muligheder i fremtiden.

Hvad er inkluderet i mit medlemskab?

Som medlem af Female Invest får du adgang til al den viden du skal bruge for at komme i gang med at investere. Dit medlemskab giver dig blandt andet mulighed for at:

  • Deltage i vores brede udvalg at ugentlige live webinarer, hvor vi zoomer ind på investering, sektorer, trends i markedet, osv.
  • Se eller gense tidligere webinarer. Alle vores webinarer bliver optaget og efterfølgende lagt op på hjemmesiden, så du altid har mulighed for at gå tilbage og blive klogere.
  • Læse alle vores artikler i vores vidensbank, som løbende opdateres med ny relevant viden og læsning.
  • Se vores videokurser om investering, hvor vi kort gennemgår de vigstigste begreber samt tips og tricks.
  • Modtage vores nyhedsbrev med viden om investering, nye tiltag, webinarer, events, artikler, osv.
Er det kun for kvinder?

Nej. Alle er velkomne hos Female Invest. Vores målgruppe er dog kvinder, og derfor målretter vi selvfølgelig al vores kommunikation imod dem.

Hvad koster det at blive medlem?

Female Invest har en type af medlemskab, hvor du får adgang til alle vores fordele.

Du kan selv vælge, om du vil betale månedligt eller årligt.

Pris pr. måned: DKK 59,00
Pris pr. år: DKK 531,00 – du sparer 3 måneder.

Bliv medlem her.

Er der en bindindsperiode?

Nej. Du kan til hver en tid melde dig ud. Læs vores handelsbetingelser her.

Stiger prisen på et tidspunkt?

Nej. Hvis du melder dig ind i dag, vil du altid have en fast lav pris uanset om prisen efterfølgende stiger for nye medlemmer.

Kan jeg få medlemsrabat hos Nordnet?

Som medlem af Female Invest kan du gratis blive Bonus Kunde hos Nordnet, og spare op til 25% på dine aktiehandler, hvis du handler over minimumskurtagen, som beskrevet i punkt 3.

Du kan lære mere om dine fordele som Bonus Kunde her.

Sådan gør du:

  1. Opret et depot hos Nordnet. Alle nye kunder får automatisk 3 måneders billig kurtage. Når de 3 måneder er gået, skal du selv kontakte Nordnet ved at skrive til dem direkte fra indbakken på din konto.
  2. Skriv: ”Kære Nordnet, jeg er medlem af Female Invest og ønsker at blive Bonus Kunde gratis. Mit medlemsnummer er (indsæt medlemsnummer)”Bemærk: Dit medlemsnummer er nummeret på den ordrebekræftelse du modtog, da du blev medlem af Female Invest. Nummeret starter med # efterfulgt af 4-8 cifre. Fx #50184.
  3. Du bliver nu Bonus Kunde hos Nordnet og får rabat på alle danske handler over 29.000 kr. Ydermere er der også rabat at hente på udenlandske handler. Du kan se hele prislisten for Bonus Kunder her.
  4. Depotet omkodes typisk i løbet af et par dage. Du modtager ikke altid besked, når dette er sket. I stedet kan du tjekke om der står ‘Speciel’ under kurtageklasse, når du klikker på Mine sider --> Min profil & indstillinger --> Konti

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Nordnets kundeservice mandag-fredag kl. 09-17 på tlf. 70 20 66 85. Du er også meget velkommen til at række ud til os.

Er du medlem af Female Invest og allerede kunde hos Nordnet? Så følger du blot step 2-4.

Dette er blot et tilbud, og du kan selvfølgelig sagtens vælge handle via din egen bank eller en anden handelsplatform.