Vi har større ambitioner

Female Invest er Nordeuropas største online univers for investering og privatøkonomi målrettet kvinder. Vores mål er at skabe finansiel lighed.

SÅDAN BEGYNDTE DET

“Det kunne være starten på noget stort…”

Har du nogensinde haft et a-ha øjeblik? Det var det, der skete, første gang Emma, Anna-Sophie og Camilla mødte hinanden. De havde alle tre oplevet at føle sig alene i mødet med investering, og samtidig kæmpet med at finde den nødvendige information for at komme i gang.

Denne fælles passion for investering blev startskuddet til Female Invest og ambitionen om, at skabe et forum, som sætter investering på dagsordenen, og som gør det let tilgængeligt og overskuelig for alle at være med. Et initiativ, som de selv havde manglet.

Det der startede som en hobby, har med opbakning fra tusindvis af kvinder på tværs af baggrund, alder og geografi i dag overgået alles forventninger. Og det forpligter. Med mere end 25.000 deltagere og medlemmer i 30+ lande, kæmper Female Invest for finansiel ligestilling.

Vidste du?

4 ting du måske ikke vidste om os.

Vi har hjulpet mere end 25.000 kvinder med at få mest muligt ud af deres økonomi og komme i gang med at investere.

Vi har skrevet bogen “Klar, Parat, Investér – håndbog for begyndere”, som er en best seller indenfor emnet investering.

Vi er med på Forbes’ liste over Europas 30 i mest indflydelsesrige personer finans under 30 år, som de eneste kvinder i Danmark.

Vi har vundet verdens største konkurrence for kvindelige iværksættere “Cartier Womens Initiative” og prisen på $100.000.

“Intet dårligt sker, når kvinder har flere penge. Faktisk er verden bedre på grund af dem. Økonomier vokser, samfund trives, og virksomheder gør mere for planeten.”

MØD VORES TEAM

Drevet af kvinder som dig

Vi er et team af dedikerede kvinder med en
fælles passion for investering.

Emma Due Bitz
Managing Partner

Anna-Sophie Hartvigsen
Partner

Camilla Falkenberg
Partner

Julie Stenstrøm
Art Director

Ida Due
Office Manager

Maiken Reinholdt
Content project lead

Christine Klara Rohde
Podcast host & Producer

Emma Tatham
Intern

Mød os her

@femaleinvest_backstage

The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.