WEBINAR: Er boligkøb en god investering lige nu?

Er boligkøb en god investering lige nu?

  • Dato: 20. maj
  • Tid: Kl 17:00-18:00
  • Sted: Online

Praktiske oplysninger:

Du får tilsendt en mail med login oplysninger 24 inden webinaret afholdes. Hvis du ikke modtager en mail, bedes du tjekke dit spamfilter eller skrive til hello@femaleinvest.dk.

89,00 DKK

Opret et medlemsskab og få eventet gratis her.

På lager

Er boligkøb en god investering lige nu?

En bolig giver først og fremmest tag over hovedet, men de fleste drømmer også om, at boligkøbet bliver en god investering. Men boligpriserne har haft gevaldigt fart på det seneste års tid, så er det overhovedet en god idé at overveje at investere i tag over hovedet nu? Netop det skal vi høre mere om på et webinar, hvor du får et overblik over, hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du skriver under på købsaftalen.

Du vil lære:

– Hvordan man låner til en bolig
– Hvad det kræver af din opsparing at købe en bolig
– Hvorfor din tidshorisont i boligen er særlig vigtig
– Hvordan priserne bevæger sig nu og fremadrettet

Webinarets taler er Mira Lie Nielsen fra Nykredit. Hun er boligøkonom og ekspert inden for boligmarkedet, som hun har arbejdet med i en årrække. Du genkender hende måske også fra DR’s program Hammerslag.
Nu glæder hun sig til at dele sine bedste råd med jer. 

Praktisk information:

Tilmelding lukker 24 timer inden afholdelse, hvorefter du modtager en mail med praktisk information. Hvis du ikke modtager en mail eller oplever yderligere problemer, så kontakt os på hello@femaleinvest.dk