WEBINAR: Opret en månedsopsparing

Praktisk guide: Opret en månedsopsparing

  • Dato: 11. januar
  • Tid: Kl 17:00-17:30
  • Sted: Online

Praktiske oplysninger:
Du får tilsendt en mail med login oplysninger 24 inden webinaret afholdes. Hvis du ikke modtager en mail, bedes du tjekke dit spamfilter eller skrive til hello@femaleinvest.dk.

89,00 DKK

Opret et medlemsskab og få eventet gratis her.

Tilmelding Lukket

Praktisk guide: Opret en månedsopsparing

Er du nervøs for at købe på et dårligt tidspunkt? Og mangler du hjælp til nemt at komme i gang?

Så kan en månedsopsparing være et godt sted at starte, da den giver mulighed for automatisk at investere et mindre månedligt beløb. Du kan investere ned til 500kr/mdr, du betaler ikke gebyrer, og du kan stoppe any time. 

På dette webinar giver vi et lynkursus i, hvordan du opretter en månedsopsparing. Vi deler vores skærm, så du kan se, hvordan processen fungerer, og hvor du skal trykke. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og vi viser gerne andre dele af platformen.

Du vil lære:

  • Hvordan en månedsopsparing fungerer
  • Hvordan du opretter en månedsopsparing

Dette webinar henvender sig til dig der allerede har oprettet et depot. Det er praktisk, og vi gennemgår derfor ikke baggrundsviden om aktier. Her kan vi i stedet anbefale ”introduktion til aktier”.

Praktisk information

Tilmelding lukker 24 timer inden afholdelse, hvorefter du modtager en mail med praktisk information. Hvis du ikke modtager en mail eller oplever problemer, så kontakt os på hello@femaleinvest.dk