WEBINAR: Transport – Hvordan ser fremtiden ud?

Transport – Hvordan ser fremtiden ud?

  • Dato: 9. september 2020
  • Tid: Kl. 17:30 – 18:30
  • Sted: Online

Tilmelding lukker 24 timer inden afholdelse, hvorefter du modtager en mail med praktisk information.

Hvis du ikke modtager en mail eller oplever yderligere problemer, så kontakt os på hello@femaleinvest.dk

89,00 DKK

Opret et medlemsskab og få eventet gratis her.

Tilmelding Lukket

Transport – Hvordan ser fremtiden ud?

Hvordan ser fremtiden ud for transport i byerne og hvilke muligheder har du for både at præge udviklingen og få adgang til alternative transportmuligheder? Og hvordan hænger det sammen med aktiemarkedet og dine investeringsmuligheder?

Mobility er en stor industri i rivende udvikling, særligt på dele-mobilitet og den grønne omstilling. De mange nye muligheder har ofte et bæredygtigt afsæt, hvilket er med til at reducere CO2 udledningen i vores byer, samfund og muligheder for at rejse.

I dette webinar får du et overblik over branchens største trends, væksten og et bud på, hvordan du kan udnytte den viden når du investerer.

Du vil lære:

  • Hvilke faktorer der påvirker branchen
  • Hvordan de største trends ser ud
  • Hvad du skal holde øje med, når du investerer i branchen

Webinarets taler er Anders Wall, VP Investor Relations og Head of ESG fra GreenMobility. Anders har stor erfaring fra industrien, og han glæder sig til at dele sine insights med dig. 

Praktisk info:

Tilmelding lukker 24 timer inden afholdelse, hvorefter du modtager en mail med login information. Hvis du ikke modtager en mail eller oplever yderligere problemer, så kontakt os på hello@femaleinvest.dk